Hva er BYBOX?

BYBOX er et pilotkonsept som belager seg på oppbevaringsbokser med hjemlevering. Boksene plasseres i bykjernen med et system som tillater bruk av oppbevaringsboksene alle hverdager kl 12:00-1600.

Kundene som ønsker å få frakt til seg vil i løpet av kl. 16:00 til 20:00 få godset levert hjem utslippfri, da vi leverer med elektrisk-bil. Tjenesten kan brukes helt uten app eller smart-telefon.

Bra for deg

Hver dag bærer flere hundre mennesker handleposer og varer gjennom byen, ut av byen, hjem til seg og hjem til andre. Dagens logistikk er under konstant utvikling det er et økende behov for raske umiddelbare fraktløsninger for det urbane liv. Konseptet BYBOX tilbyr nettop dette, slik at du nyte bylivet og hjemturen uten varer å bære på.

Opplev frihet, flesibilitet og mer av bylivet! 

Bra for byen

Vi ønsker et yrende og spennende byliv i kvadraturen og har troen på at nye løsninger for transport og logistikk spiller en vesentlig rolle for å holde liv i byen. Det grønne skiftet krever at vi dyrker nye vaner og velger bærekraftige løsninger i hverdagen. BYBOX vil tilby en unik tjeneste for alle som f.eks ønsker å bruker mer av kollektivtransport, sykkel ect.

Eldre mennesker, småbarnsforeldre og ungdommer på farta er blant dem som er aller mest utsatt for fysisk belastende handleopplevelser. Handel er for mange en krevende og utmattende affære, og i mange tilfeller fører den fysiske anstrengelsen til kortere handleturer, økt netthandel og mindre opphold i byen.

 

Bli med å snu trenden!